Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В СБУ підтвердили викриття корупційної схеми в Одеській лікарні №1

Служба безпеки України затримала за звинуваченням у корупції завідуючого відділенням нейрохірургії та лікаря-нейрохірурга міської клінічної лікарні №1 в Одесі. Слідство встановило, що вони вимагали у пацієнтів гроші за безкоштовні послуги. Також в цій лікарні можна було оформити відстрочку від мобілізації. 

Редакція «Антикорупційного виміру» раніше повідомила, що завідувач відділення нейрохірургії, про якого йдеться, це Россошко Микола Васильович, а лікар нейрохірург – Тюхтій Юрій Петрович.

Обох співробітників затримали в лікарні під час отримання 1200$ від пацієнта. Йому необхідно було провести операцію з видалення міжхребцевих гриж. Після хірургічного втручання підозрювані обіцяли хворому оформити документи, які б звільнили його від мобілізації. 

Кабінет завідувача обшукали, і виявили в нього понад 250 000$ у різних валютах. Обом затриманим повідомили про підозру. Активіст Дем’ян Ганул стверджує, що ці кошти збиралися з усіх відділів єврейської лікарні та йшли по вертикалі влади до органів місцевого самоврядування.  

Фото: Служба безпеки Україну 

Читайте також: Таємні укриття: В Одесі чиновники заплатять 9,3 млн фігуранту справи про розкрадання

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір