Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ремонт дороги за 78 мільйонів на Одещині віддають без конкурсу фірмі сина ексдепутата

Держпідприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» має укласти угоду з ТОВ «Гранд Лайн Констракшн» щодо капремонту дороги на понад 78 мільйонів гривень. Власником фірми є син ексдепутата Фонтанської сільради Саргіс Єгіазарян.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro, повідомляє видання «Інтент». Закупівля відбувається в форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в компанії нема. За даними аналітичної платформи YouControl, ТОВ «Гранд Лайн Констракшн» зареєстроване у 2018 році. Власником є Саргіс Єгіазарян. Це син ексдепутата Фонтанської сільради Баграта Єгіазаряна.

В разі укладання угоди фірма отримає 78 мільйонів 470,5 тисячі гривень, а роботу має виконати до 31 грудня 2024 року. Це вже другий тендер щодо ремонту цієї ділянки, який проводить служба впродовж двох років. Вперше торги провели у вересні 2021 року за участі двох товариство з обмеженою відповідальністю: «Юг строй компані» та «Березівкаагрошляхбуд». 

Переможцем визначили «Березівкаагрошляхбуд» й «Служба місцевих автомобільних доріг» уклала з ТОВ угоду. Компанія повинна була отримати 36,5 мільйона гривень, але отримала лише 488 тисячі 232 гривні. Після чого у березні 2023 року угоду розірвали за згодою сторін. 

Читайте також: 15-мільйонний контракт на ремонт дороги на Одещині віддали фірмі ексдепутата.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір