Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підряд з ремонту укриття в Херсоні на 2 мільйони віддали ФОПу через 6 днів після його реєстрації

Відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради 18 вересня уклав угоду на послуги з поточного ремонту найпростішого укриття для колективного захисту населення фізичній особі-підприємцю, який зареєстрував свій ФОП 12 вересня 2023 року. Тобто на момент укладання угоди підприємець працював саме як підприємець лише 6 днів. 

Зареєстрований підприємець на Київщині. Хоча Херсон має досвід роботи з різними підрядниками щодо ремонту укриттів, зокрема з такими, котрі неподалік Херсона.

Сума угоди при цьому становить 2 мільйони 717 тисяч  774 гривень 60 коп. «Традиційно» для таких робіт уклали угоду без застосування конкурентної процедури. Така процедура можлива у випадку, коли йдеться про терміновий ремонт – ремонт укриттів у Херсоні дійсно терміновий. Але віддати ремонт підряднику, який зареєструвався лише 6 днів тому,  на 2,7 млн грн – це дуже великий ризик. Станом на 12 жовтня кошти ФОПу ще не перераховували, отже, роботи, ймовірно тривають. Строк закінчення робіт, вказаний на порталі Прозорро 18 листопада 2023 року. 

Читайте також: На збудованому у 2021 році Новокаховському ЦНАПі підрядник «відмив» щонайменше 5,8 млн грн: тривають суди

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір