Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Колишній військовий на Одещині організовував фіктивні шлюби для призовників, бажаючих виїхати за кордон

Колишньому військовослужбовцю повідомили про підозру у незаконному переправленні призовників за кордон. Це відбувалось завдяки схемі фіктивних шлюбів з людьми, які потребували опіки.

За даними слідства, колишній військовослужбовець залучився спільниками – посадовцями ДРАЦСу у Подільському районі на Одещині. Вони, вважають правоохоронці, за хабарі оформлювали фіктивні шлюби з громадянами, які мали обмежені можливості та потребували опіки. Чоловіки призовного віку, котрі брали такі шлюби, отримували звільнення від військової служби й могли виїжджати за кордон як опікуни. 

Під час одержання 23 тисячі доларів та 110 тисяч гривень хабаря за вдало зареєстрований фіктивний шлюб та допомогу в оформленні ще пари молодят, колишнього військового затримали правоохоронці. Наразі готується клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону

Раніше «Антикорупційний вимір» писав, що поки в Україні триває повномасштабна, отримувач підряду на ремонт Київського суду купляє нерухомість за 905 тис. євро.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір