Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Орендар будівель Одеського онкодиспансеру відкликав позов

Компанія ТОВ «БМТ Україна», яка отримала на 49 років корпуси Одеського онкодиспансеру, через суд вимагала визнати дійсними договори оренди. Однак з якихось причин фірма вирішила відкликати позов.

Нагадаємо, нещодавно редакція «Антикорупційного виміру» писала, що Одеський протипухлинний центр та Управління обласної ради з майнових відносин намагаються «відбити» корпуси медзакладу у ТОВ «БМТ Україна». В той час як компанія подала позов і намагалася через суд визнати договір оренди укладеним та законним. 

30 жовтня Господарський суд Одеської області ухвалив залишити без розгляду позовну заяву ТОВ «БМТ Україна» до КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр» та Управління обласної ради з майнових відносин про визнання укладеними договорів. Суд ухвалив таке рішення на прохання самого позивача, який також попросив повернути судовий збір. 

Також за даними видання «УНН», Одеська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом передачі корпусів онкодиспансеру в оренду за заниженою вартістю. 

Читайте також: На Одещині комунальники заплатять фірмі з виробництвом у рф понад 3 мільйони

Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір