Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині підряд з встановлення дорожніх знаків без конкурсу віддали фірмі депутата

В Ізмаїлі міськрада підписала договір на встановлення дорожніх знаків з фірмою місцевого депутата. Підряд він отримав без проведення аукціону.

Про це пише «Інтент» з посиланням на Prozorro. Результати торгів 16 листопада оприлюднило Управління житлово-комунального господарства. Підприємство «Роднік», яке було єдиним учасником аукціону, запропонувало послуги з облаштування дорожніх знаків за 589,97 тисячі гривень. Це всього на 1,3 тисячі менше від максимально можливої суми, яку заявив замовник. 

Ця фірма належить депутату Ізмаїльської міської ради від партії «Слуга народу» Ігорю Дехтярьову. «Роднік» має встановити 144 дорожніх знаки та 20 табличок до цих знаків. У суму підряду увійдуть монтаж, металеві опори та їх фарбування. Всі роботи повинні закінчитись до 15 грудня цього року.

Це не вперше фірма депутата Дехтярьова отримує підряд в Ізмаїлі без конкурсу. Нещодавно управління комунального господарства замовило «Родніку» роботи з відновлення зруйнованого внаслідок ворожих атак дронами житла, парканів на загальну суму близько 3,6 мільйона гривень.

Читайте також: Міцні зв’язки з депутатом від Слуг Народу та «свої» чиновники: Секрет успіху ізмаїльського підрядника.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

4 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір