Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Поліція зацікавилася ремонтом водогону на Одещині — підозрюють розтрату

Правоохоронці зацікавилися капітальним ремонтом водогону в смт Петрівка по вулиці Лядова Іванівського. Підозрюють, що мала місце розтрата бюджетних коштів службовими особами та підрядником. 

Про це йдеться в ухвалі Київського районного суду міста Одеси. Розглянувши клопотання старшого слідчого в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУ НП в Одеській області, суд дозволив доступ до речей та документів, зокрема до тендерної документації. 

Також правоохоронці вивчатимуть договори, акти виконаних робіт, відомості про залучення субпідрядників, відомості про здійснення технічного нагляду, та інші документи. 

Мова йде про роботи з капітального ремонту, закуплені осінню 2021 року. Підрядником виступала фірма «Дорфлекс Україна», керівником та власником якої зараз є мешканець Запоріжжя Анатолій Ненадов. Однак на момент підписання договору та виконання робіт керував та володів фірмою зареєстрований в Одесі Геннадій Костін. 

Кримінальне провадження відкрили 20 жовтня поточного року за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). 

Про Геннадія Костіна відомо, що він був обвинувачуваним у справі про підроблення документів. Справу закрили через закінчення строків давності, однак з судових документів відомо, що цей чоловік росіянин з українським громадянством, уродженець м. Тирасполь Республіки Молдова, який подав завідомо підробні документи тендерному комітету КП «Теплопостачання міста Одеси».  

Читайте також: На Одещині підряд з встановлення дорожніх знаків без конкурсу віддали фірмі депутата

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір