Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ремонт в лікарні на Одещині вартістю понад мільйон віддали фірмі депутата

Центральна лікарня Ізмаїла обрала підрядника для ремонту запасного входу. Ним стала фірма, що належить місцевому депутату. 

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro, передає «Інтент». Інших учасників, які б могли скласти конкуренцію депутатській фірмі, на торгах не було. Фірма «Роднік» має відремонтувати вхід в поліклініку за 1 мільйон 10 тисяч гривень до 26 грудня. Йдеться про ремонт запасного входу в медзаклад, який може бути використаний для евакуації. 

Зазначимо, приватне підприємство «Роднік» належить депутату Ізмаїльської міської ради від партії «Слуга народу» Ігорю Дехтярьову.

Міська рада Ізмаїла раніше також підписала договір з цією фірмою. «Антикорупційний вимір» вже писав, що «Родніку» без аукціону віддали підряд зі встановлення дорожніх знаків у місті за півмільйона гривень. А до того управління комунального господарства замовило «Родніку» роботи з відновлення зруйнованого внаслідок ворожих атак дронами житла, парканів на загальну суму близько 3,6 мільйона гривень.

Читайте також: На Кіровоградщині розслідують привласнення грошей при ремонті укриття на початку широкомасштабного вторгнення

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір