Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ремонтувати укриття на Миколаївщині довірили новоствореній компанії

Відділ освіти Горохівської сільської ради в Миколаївській області без відкритих торгів уклав угоду на проведення ремонту укриття в ліцеї. Вартість робіт складає 1,4 млн бюджетних грн.

Договір опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro. 

Кращого та досвіченішого підрядника шукати не намагалися — конкурсу не було, угоду уклали без використання електронної системи. 

Ремонт укриття чиновники довірили миколаївському ТОВ «Астра норд-вест». Його зареєстрували всього місяць тому – в жовтні 2023 року. Примітно, що компанія має купу видів діяльності – від будівництва до оптової торгівлі фруктами та овочами. Ці фактори викликають сумніви, що новостворена компанія  впорається із ремонтом. 

Роботи мають завершитись 25 грудня. Тобто на ремонт у підрядника буде 40 діб. Відповідно до опублікованого кошторису, витрати труда становлять близько 4312 людиногодин. Тобто протягом всіх 40 днів на об’єкті буде по 8 годин працювати не менше 13 робітників. 

Планують відремонтувати стіни та стелю, збудувати перегородки, відремонтувати підлогу і постелити лінолеум, обладнати санвузли і викласти в них підлогу плиткою, прокласти водопровід і т.д. 

Керує ТОВ Юрій Васєв. Він також значиться бенефіціаром компанії «Онесті гейм». Це підприємство також бере участь у бюджетних закупівлях. Наразі ТОВ уклало договорів на загальну суму 1,3 млн бюджетних грн.  

Ексвласниця фірми «Астра норд-вест» Ольга Белікова кілька тижнів тому купила ще одну фірму – «Оіл-інтертранссервіс ЛТД». Ця фірма заснована 10 місяців тому в Одесі. Її телефон чомусь співпадає з телефонами ще 12 осіб. 

Читайте також: На Миколаївщині бюджетний підряд віддали компанії ексчиновника й кандидата в депутати від «Слуги народу»

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір