Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині підрядник змовився з конкурентом, щоб укласти три договори з міськрадою

Господарський суд Кіровоградської області задовольнив позови прокуратури щодо недобросовісного підрядника і ухвалив стягнути до бюджету отримані ним кошти. Виявилось, що під час укладання договорів з міською радою Олександрії, підрядник «домовився» з іншим учасником. 

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Всього були подані три позови від Олександрійської окружної прокуратури. 

Відомо, що Управління житлово-комунального господарства Олександрійської міської ради провело закупівлю щодо капітального ремонту дороги у місті. Всього у торгах брали участь двоє підприємців, одного з них визначили переможцем. 

Виявилось, що учасники торгів між собою домовились, аби не створювати конкуренцію і спотворити результати торгів. Цю схему підприємець провернув ще у двох тендерах, які організовувала міська рада Олександрії. Таким чином фірма підприємця отримала з бюджету 7,5 мільйонів гривень. Зараз цю суму з нього стягнули до бюджету. Усі три підписані угоди визнали недійсними.

Читайте також: Наводила «шахеди» й погоджувала тендери: в Одеській області заарештували чиновницю за підозрою в держраді

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір