Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Зник чи виїхав: Як херсонський депутат-волонтер потрапив за кордон з системою «Шлях»

Ігор Семеніхін, депутат Херсонської районної ради та Настоятель парафії святої мучениці Віри, Надії, Любові і Софії ПЦУ, виїхав з України через систему «Шлях» і не повернувся. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на NGL.media.

Нещодавно журналісти оприлюднили розслідування, в якому викрили 13 депутатів, що виїхали з України завдяки системі перетину кордону «Шлях», і не повернулись. Серед них — і депутат-священник Ігор Семеніхін. За даними журналістів, повернутись до України Семеніхін мав до 27 вересня, але начебто зник: телефон – поза зоною, на повідомлення не відповідає.

Редакція «Антикорупційного виміру» отримала коментар Ігоря Семеніхіна – відповів він доволі оперативно. Депутат підтвердив, що виїхав з України з волонтерською місією і наразі займається оформленням та доставкою гуманітарних вантажів до України, зокрема до деокупованих територій Херсонщини.

Позитивну характеристику Семеніхіна журналістам NGL.media підтвердив і заступник голови Херсонської районної ради Юрій Марієв: «Він дуже порядна людина, завжди виступав за підтримку нашої армії». Також у соцмережах Ігоря Семеніхіна та в медіа можна побачити його багаторічну капеланську службу: працював військовим капеланом у Державній прикордонній службі, регулярно привозив гуманітарну допомогу військовим – задовго до масштабного вторгнення Росії в Україну. Втім, у США живе син Семеніхіна, з яким він точно бачився у листопаді 2022 року.

Фото: Соціальні мережі

Читайте також: НАЗК відкрило реєстр декларацій: що з деклараціями нардепів від Херсонщини?

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір