Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Третій тиждень грудня: Антикорупційний огляд Херсонщини

Цього тижня на Херсонщині побільшало повідомлень про дивні закупівлі, частина з яких дуже схожа на традиційні «грудневі жнива»: коли під кінець року намагаються освоїти якомога більше бюджетних коштів, аби встигнути до кінця бюджетного року. Втім, не закупівлями єдиними ознаменувався третій тиждень грудня. Пропонуємо вам три новини, які цього тижня видались редакції «Антикорупційного виміру» найцікавішими.

  1. Солодкі закупівлі у Великій Олександрівці: селищна рада закуповує солодощі у підприємця, який боргував постачальнику (судова справа була 2023-го року) і загалом має доволі багато виконавчих проваджень. Раніше цей підприємець балотувався в депутати. Читайте більше у матеріалі.
  2. Херсонський департамент реалізації гуманітарної політики під кінець року вирішив закупити грамоти, букети, вітальні папки на понад 130 тисяч гривень. Цікаво, що вартість однієї грамоти – 450 гривень! Але це не все: департамент дуже зацікавила творчість місцевого письменника, який до окупації Херсона товаришував із сьогоднішніми зрадниками і навіть «засвітився» у скандалі. Втім, сонети письменника підкорили департамент. Читайте більше ось тут.
  3. Як відремонтувати обстріляний росіянами гуртожиток у Херсоні за мільйон гривень всього за місяць? Відповідь вочевидь знає структурний підрозділ «Херсонський політехнічний фаховий коледж державного університету «Одеська політехніка». Саме вони вирішили капітально ремонтувати гуртожиток,
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір