Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В суді розглянуть справу незаконних оборудок з землею на Кіровоградщині

До суду передали справу керівниці відділу територіальних органів Держгеокадастру на Кіровоградщині, її батька та державного реєстратора. Усіх трьох звинувачують в незаконних оборудках з комунальною землею.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Слідство встановило, що керівниця районного відділу Держгеокадастру діяла разом зі своїм батьком. Місцевому мешканцю вони надали підроблені документи, які затверджували право власності на земельну ділянку площею 5 гектарів. Щоб уникнути будь-яких підозр, чиновниця видала мешканцю витяг з Держгеокадастру про нібито справжність документів на землю.

Таким чином земельну ділянку на вулиці Промисловій, вартістю близько 6 мільйонів гривень, яка належить громаді, державний реєстратор зареєстрував за приватною структурою. Слідство вважає, що таким чином посадовиця заволоділа разом з батьком коштами місцевого мешканця. 

Наразі справу чиновниці, її батька та держреєстратора направили до суду, а земельну ділянку повернули громаді. 

Читайте також: Паркан на набережній Інгулу: Кропивницька прокуратура відкрила кримінальне провадження з приводу незаконних робіт

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір