Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому райрада замовила адресні вказівники за 8 тисяч у фірми, яку очолює депутатка

Виконавчий комітет Фортечної районної у місті Кропивницькому ради 16 листопада уклав з ТОВ «Рекламне агентство Рік» угоду вартістю 97,2 тис. грн на виготовлення адресних вказівників. Підприємство належить місцевій підприємиці Анні Волковій. Її батько Ігор Волков є депутатом Кіровоградської облради від «Слуги народу». А директорка фірми є депутаткою цієї ж райради. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Згідно з договором, фірма до кінця року має виготовити 12 адресних вказівників. Вартість одного становить 8100 грн (з яких 1350 грн ПДВ). В інтернеті вартість інформаційних вказівників на ніжці з дещо іншими модифікаціями стартує від 1800 гривень. 

Вказівники на бетонній подушці у висоту мають 3 метри, а табличка з назвою вулиці розміром 1500х500 мм. Тло таблички має бути синього кольору, текст та елементи – білого. Назва вулиці дублюватиметься англійською.

Гарантійний термін на вказівники становить 3 роки й не розповсюджується на механічні пошкодження.

ТОВ «Рекламне агентство Рік» зареєстроване у Кропивницькому 1992 року. Наразі його засновницею вказана Анна Ігорівна Волкова. Її батько, Ігор Волков, обраний депутатом Кіровоградської облради від «Слуги народу».

Директорка ТОВ «Рекламне агентство Рік» Наталія Жукова є депутаткою Фортечної районної від цієї ж політсили.

Читайте також: В суді розглянуть справу незаконних оборудок з землею на Кіровоградщині

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір