Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Відновлювати дороги в Одесі за майже 28 мільйонів гривень буде депутатська фірма, пов’язана з Трухановим

В Одесі відновлювати дорожнє покриття після ремонту тепломереж буде фірма «Ростдорстрой», яку пов’язують з мером Геннадієм Трухановим.

Як повідомляє «Інтент», комунальне підприємство «Міські дороги» обрало підрядником для відновлення дорожнього покриття товариство з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой». Закупівлю проводили у форматі відкритих торгів з особливостями, тож конкурентів в «Ростдорстроя» не було. 

Фото: Інтент

Відновлювати дорожнє покриття підрядник буде до 31 грудня 2024 року. За ці роботи ТОВ отримає 27 мільйонів 913,2 тисячі гривень.

Фото: Інтент 

Зазначимо, компанія «Ростдорстрой»  належить офіційно багаторазовому депутату від партії «Довіряй ділам» Юрію Шумахеру. А неофіційно, за повідомленнями ЗМІ – можливо, контролюється колишнім тестем російського олігарха з оточення путіна Романа Абрамовича бізнесменом Олександром Жуковим. 

Варто додати, що компанія «Ростдорстрой» неодноразово здобувала перемогу в скандальних тендерах, які привертали увагу Держаудитслужби. Компанії «Автомагістраль-Південь» та «Ростдорстрой» отримали три контракти по пів мільярда гривень на ремонт мостів на Херсонщині, зруйнованих під час російського вторгнення. Через порушення під час проведення тендерів Держаудитслужба вже вимагає скасувати два з них.

А в Києві обвалився міст, який ремонтує «Ростдорстрой» і слідчі припускають розтрату коштів на цьому підряді.

Читайте також: Одеські чиновники без тендеру віддали два підряди на 5 млрд грн фірмам, пов’язаним з Трухановим

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір