Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Депутатка від «Блоку Сальдо» у 2024 році продовжить постачання продуктів до херсонської психіатричної лікарні

ТОВ «Таврія Фуд» уклало угоди на постачання продуктів до Херсонського обласного закладу з надання психіатричної допомоги Херсонської обласної ради. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Директоркою і засновницею підприємства є чинна депутатка Херсонської міської ради від ПП «Блок Володимира Сальдо» Ірина Ценкер. «Антикорупційний вимір» вже повідомляв, що Ірина Ценкер продовжувала дивним чином постачання продуктів до цієї ж лікарні під час окупації Херсона, а також у 2023 році, встановивши доволі високі ціни на цукор. Крім того, пані Ценкер боргує банку понад 2,9 мільйона гривень, щодо чого тривають судові засідання.

У 2023 році компанія «Таврія Фуд» отримала угод на постачання продуктів за бюджетні кошти на ті самі 2,9 мільйона гривень. Якщо бути точними, то 2 940 003 грн. У 2024-му вже уклали угод на 218 850 грн. Скоріш за все, це ще не все і укладання угод триває. Наразі є наступні:

Дві з чотирьох угод укладені без використання електронної системи закупівель. Тобто альтернатив постачальнику ТОВ «Таврія Фуд» чиновники навіть не намагалися шукати. 

Ще дві закупівлі проведені як запит ціни. Але в одній вже є договір, а в іншій — намір укласти договір. Цікаво, що запросивши ціни на картоплю, замовник відкинув значно дешевшу пропозицію, аби укласти договір з підприємством пані Ценкер. 

Нагадаємо, ПП «Блок Володимира Сальдо» наразі заборонена в Україні. Деякі депутати, обрані від цієї партії, активно співпрацюють з росіянами, мають відповідні підозри і вже навіть вироки, як і сам Сальдо.

Читайте також:

За співпрацю з росіянами 10 років позбавлення волі отримав депутат та ексдиректор херсонського КП

Херсонському зраднику Сальдо оголосили вирок: 15 років із конфіскацією майна

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір