Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Спроба підкупу командувача ОСУВ «Одеса»: суд виніс вирок винуватцю

Суд виніс вирок у справі громадянина за звинуваченням у спробі дати хабар командувачу ОСУВ «Одеса». Чоловіка визнали винним і призначили штраф у розмірі 51 тисячі гривень.

Як повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура, суд погодився з доводами прокурора і визнав винним чоловіка за статтею про давання хабаря службовій особі. Оскільки підсудний повністю визнав свою вину, йому призначили штраф у розмірі 51 тисячі гривень. 

Ще 340 тисяч гривень штрафу сплатить керівник приватної компанії. Саме від його імені підсудний передавав хабар командувачу. Суд конфіскував і 200 тисяч гривень самого хабаря. Суд також врахував, що керівник приватної компанії за період слідства перерахував 1 мільйон благодійної допомоги на обороноздатність країни.

Нагадаємо, чоловіка викрили на спробі давання хабаря командувачу ОСУВ «Одеса» у листопаді 2023 року. За 200 тисяч гривень приватне підприємство, від імені якого діяв чоловік, мало отримати дозвіл на вилов риби у забороненій прикордонній зоні. Про пропозицію хабаря правоохоронцям повідомив сам командувач ОСУВ «Одеса». Він написав заяву і сприяв викриттю та розслідуванню злочину.

Читайте також: Столичного підрядника підозрюють у хабарі: намагався підкупити службовців колонії на Кіровоградщині

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір