Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Інтернет-шахрай хотів підкупити слідчого на 1000 доларів, — поліція

Хабаря у розмірі 1 тисячі доларів намагався дати поліцейському чоловік, підозрюваний в шахрайстві, щоб уникнути відповідальності. Однак, був затриманий «на гарячому», отримав підозру і у разі доведення вини може сісти за ґрати на 8 років. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. Зазначається, що  за фактом шахрайства, вчиненого групою осіб слідчі Білгород-Дністровського районного відділу поліції розпочали провадження наприкінці лютого. Йшлося про те, що певні особи оформлювали замовлення в інтернет-крамницях і скидали продавцю підроблені чеки для підтвердження оплати за товари, після чого отримували їх у поштових відділеннях.

Проводилася перевірка на причетність до цієї справи жителя району. Прагнучи уникнути надалі будь-яких перевірок стосовно себе і, відповідно, можливого притягнення до відповідальності, чоловік запропонував заступнику начальника слідчого відділу 1000 доларів неправомірної вигоди. 

Про пропозицію хабаря правоохоронець проінформував своє керівництво. Подальші дії жителя райцентру з «зайвою тисячею доларів» задокументували.  

«Працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області затримали зловмисника «на гарячому» безпосередньо після передачі поліцейському грошей», — йдеться в повідомленні. 

Кошти вилучили, чоловікові повідомили про підозру і до обрання запобіжного заходу помістили до СІЗО. За вчинене йому може загрожувати позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. До того ж триває слідство у справі про шахрайство. 

Фото та відео: ГУНП в Одеській області

Читайте також: Соратнику Труханова можуть «вийти боком» грудневі жнива: ведеться слідство

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір