Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі звільнився начальник управління капітального будівництва міської ради

Бориса Панова звільнили з посади начальника управління капітального будівництва Одеської міської ради. Відповідне розпорядження з’явилось на сайті мерії 12 березня.

Про це повідомляє «Суспільне.Новини». У розпорядженні, яке підписав Геннадій Труханов вказано, що підставою для звільнення стала заява самого Бориса Панова. З міськради він звільнився 5-го березня. На посаді начальника управління капітального будівництва чиновник працював з 2014 року.

З 7-го березня керування управлінням перейшло до заступниці Панова Лариси Янушкевич. Вона обійматиме посаду до призначення нового керівника. 

Зазначимо, за період очолювання Пановим управління капітального будівництва не раз ставало учасником скандалів. Зокрема саме управління під час війни оголосило тендер на реконструкцію Київського райсуду за 106,2 мільйона гривень. Ця закупівля викликала численні обурення громадськості через недоцільне використання бюджетних коштів. 

Також Борис Панов ймовірно фігурує у справі про привласнення і розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем на закупівлі медичних генераторів кисню для потреб Одеської міської лікарні №8. 

Окрім цього журналісти встановили, що у 2020 році за сприянням чиновників 

управління капітального будівництва Одеської міської ради з бюджету міста переплатили понад 10,5 мільйонів гривень за ремонт дитячого корпусу медичної установи.

Читайте також: Хто підозрюваний: Подробиці справи про привласнення 2 мільйонів на ковідній закупівлі

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір