Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

За підозрюваного в отриманні хабаря керівника театру Кропивницького внесли заставу (оновлено)

За Сергія Корнієнка, очільника театру Кропивницького, якого підозрюють в хабарництві, внесли заставу. Також його відсторонили від посади. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Визначену судом заставу у сумі 242,2 тис. грн за Корнієнка внесли цієї п’ятниці.

Це підтвердила у коментарі виданню Наталія Алєксєєнко, речниця Кіровоградської обласної прокуратури.

Через розв’язання процедурних питань, підозрюваний зможе вийти зі слідчого ізолятора 18 березня. Станом другу половину понеділка, посадовець перебував під вартою.

Також за даними прокуратури, 15 березня Ленінський райсуд Кропивницького задовольнив клопотання про відсторонення Сергія Корнієнка від посади терміном на 2 місяці.

Адвокат підозрюваного Олексій Пільгуй відмовився від коментаря стосовно внесення застави.

Нагадаємо, 15 березня Ленінський райсуд обрав Сергію Корнієнку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Чоловіку оголосили про підозру в отриманні 3,5 тис. доларів хабаря за працевлаштування на посаду фахівця із компʼютерного дизайну. За версією слідства, вказану посаду надалі планували включити до переліку тих, які підлягають бронюванню від мобілізації.

Сам підозрюваний заявив, що йдеться про підставу. До вироку суду він вважається невинуватим.

Оновлено: Надвечір стало відомо, що посадовець вийшов із сізо.

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

2 коментарі

  1. […] На Кіровоградщині за підозрюваного в отриманні хабаря керівника обласного театру імені Кропивницького внесли заставу 242,2 тисячі гривень. Суд відпустив його із слідчого ізолятора, повідомляє Антикорупційний вимір. […]

  2. […] За директора театру внесли заставу. Олег Захаров, київський колега і товариш Сергія Корнієнка, очільника театру Кропивницького, вніс за посадовця 242,2 тисячі гривень застави. Як повідомляв «Антикорупційний вимір», посадовця підозрюють в отриманні хабаря за працевлаштування в театр з можливістю бронювання від служби в армії. Вихідні чоловік провів у СІЗО і зміг вийти з ізолятора лише у понеділок, хоча кошти внесли ще в п’ятницю. Також Корнієнка відсторонили від посади на 2 місяці. […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір