Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині бальнеологічна лікарня накупила енергетиків

Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня, що на Кіровоградщині, 18 березня уклала з ФОПом Олегом Завгороднім угоду вартістю 241 тис. грн щодо постачання безалкогольних напоїв. Окрім мінералки та солодкої води лікарня замовила нетипові для медзакладу енергетики.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Як ідеться в угоді, що оприлюднена в системі Prozorro, постачальник має поставити лікарні 47 найменувань напоїв. Серед найменувань є мінералка «Поляна Квасова», «Лужанська»,  «Трускавецька», «Боржомі», солодка вода «Coca-Cola», «Фанта Апельсин», «Рерсі», «Живчик», «Лимонад», «Тархун», «Біола Чамбо», «Мохіто соковмісний», «Сітро» та інші, а також різні види холодного чаю.

Вартість напоїв становить від 9 до 75 гривень, ціни на рівні роздрібних у супермаркетах.  

Ще лікарня замовила енергетики «Hell», «Red Bull», «Battery EXOTIC», «Pit Bull», «NON STOP». Йдеться про 1200 банок об’ємом 0,25, 0,3, 0,5 л. 

Нагадаємо, що за інформацією на сайті лікарні, це «багатопрофільний санаторій, що надає якісні послуги з лікування та реабілітації пацієнтів із захворюваннями опорно-рухового апарату, серцево-судинної та нервової систем, шлунково-кишкового тракту, шкіри, ендокринної системи, гінекологічними захворюваннями та патологіями, викликаними порушеннями обміну речовин».

Що ж до постачальника, то Олег Завгородній зареєстрував ФОП 2020 року, основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, на публічних закупівлях він співпрацював лише з Рівнянською спецшколою та Знам’янською лікарнею, які підпорядковуються Кіровоградській облраді.

Читайте також: Лікарка з Кіровоградщини, підозрювана у допомозі ухилянтам, може повернутися до роботи — їй змінили запобіжний захід

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір