Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині замовили ремонт ДЮЦу: підряд освоїть фірма місцевого депутата

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради, що у Кіровоградській області, уклав з ТОВ «Лідер Буд-Центр» угоду вартістю 620 тисяч гривень щодо ремонту центру дитячої та юнацької творчості. Фірма належить місцевому депутату.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Повідомлення про проведену закупівлю оприлюднили в системі Prozorro 5 квітня. Замовник не проводив конкурентний тендер, напряму уклавши угоду з підрядником. Договір ще не оприлюднили.

Судячи з відомостей в системі Prozorro, підрядник до 10 червня має провести капітальний ремонт приміщень філії №2 центру дитячої та юнацької творчості.

Підрядник, ТОВ «Лідер Буд-Центр» — місцеве будівельне підприємство, засноване 2018 року. Власником фірми є Анатолій Тесленко. За даними з бази clarity-project.info, за період участі в публічних закупівлях підприємство підписало 44 договори на 24,7 млн грн. Більшість угод укладені з комунальними підприємствами та відділами Знам’янської міськради.

Додамо, що Анатолій Тесленко у 2020 році став депутатом Знам’янської міськради від «Опозиційного блоку». Брат підприємця, Андрій Тесленко, раніше був секретарем Знам’янської міської ради, а у 2020 році став депутатом Кіровоградської облради від «ОПЗЖ». До слова, дружина Андрія Тесленка працює у Знам’янській міськраді. 

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір