Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антимонопольний комітет знайшов змову в закупівлях послуг для медзакладів Миколаївщини та Херсонщини

Антимонопольний комітет перевірив 11 закупівель, які проводились для потреб комунальних медичних закладів Херсонщини та Миколаївщини. Аудитори знайшли ознаки змови між учасниками ПП «Сінергія» та ФОП Арташ В.О., й оштрафувала їх на 777 тисяч гривень. 

Про це повідомляє Південне відділення Антимонопольного комітету. Протягом 2020-2021 року для потреб комунальних медичних закладів Миколаївщини та Херсонщини проводили закупівлі послуг. Йдеться про обслуговування програмного забезпечення, яке синхронізувалося з електронною системою «Поліклініка без черг».

Антимонопольний комітет перевірив 11 таких закупівель на загальну суму 2 мільйони 749 тисяч гривень. У всіх тендерах брали участь дві компанії: ПП «Сінергія» та ФОП Арташ В.О. Перевірка встановила низку фактів, які свідчать, що фірма і підприємець неодноразово вдавались до змови, чим спотворили результати торгів.

Через те, що учасники вдавались до антиконкурентних дій, Антимонопольний комітет оштрафував обидві компанії на понад 777 тисяч гривень. 

Читайте також: Одеський підрядник «погорів» на змовах: як в партії мера заробляють на протипожежній безпеці

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір