Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Теплопостачання міста Одеси» стягувало плату з одеситів, ігноруючи лічильники, вважають в АМКУ

Південне відділення Антимонопольного комітету розглянуло скарги від фізичних осіб й встановило, що КП «Теплопостачання міста Одеси», користуючись монополістичним становищем на ринку, стягувало плату зі споживачів без врахування показників лічильників.  

Антимонопольний комітет встановив, що комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» нараховувало споживачам оплату за використання теплоенергії, при цьому не враховуючи індивідуальні показники лічильників. Тож споживачі могли переплатити за тепло, яке вони не отримували. 

Антимонопольний комітет почав розгляд справи проти «Теплопостачання міста Одеси». Також комітет встановив, що комунальне підприємство є монополістом на ринку послуг з постачання теплоенергії. За умов існування конкуренції, таке відношення до споживачів могло б вплинути на привабливість підприємства серед клієнтів та потягнути за собою збитки. 

Раніше «Антикорупційний вимір» писав, що журналісти проаналізували декларації Ганни Позднякової, очільниці КП «Теплопостачання міста Одеси». Чиновниця задекларувала нову автівку за майже два мільйони гривень та нерухомість матері в дорогому одеському житловому комплексі. 

Зазначимо, торік КП «Теплопостачання міста Одеси» отримало 147 мільйонів гривень збитків, за даними аналітичної платформи Youcontrol.

Читайте також: Нецільові витрати одеських тепловиків: аудитори відсудили 51 мільйон

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір