Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Капремонт дороги в Миколаївській області проведе місцевий «улюбленець» чиновників

Куцурубська сільська рада без проведення відкритих торгів уклала договір на проведення капітального ремонту дорожнього покриття  в селі Острівка на Миколаївщині. Вартість робіт складає 2,2 мільйона бюджетних гривень. Черговий підряд отримав фаворит бюджетних торгів у регіоні компанія «Південь-дорбуд».

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Підрядник має завершити ремонтні роботи до 30 вересня 2024 року. Компанію «Південь-дорбуд» зареєстрували у 2017 році в Миколаєві. Власником компанії зазначений житель Миколаєва Євген Кругликов. 

Відразу після реєстрації ТОВ почало отримувати бюджетні підряди, наразі уклавши угод на загальну суму 88,5 млн грн. Примітно, що підряди підприємство отримує не тільки в Миколаївській, а ще й у Херсонській області.

Як раніше писав «Антикорупційний вимір», низка чиновників вказувала в деклараціях ТОВ «Південь-дорбуд» як джерело доходу. Серед них, наприклад, співробітник Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Іван Чаусенко. 

Власник компанії Євген Кругликов –  чоловік колишньої головної бухгалтерки пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Миколаївській області Світлани Кругликової. Вона звільнилась з відомства у 2020 році. 

Компанія «Південь-дорбуд» згадується у судовій ухвалі щодо корупційної справи. Суд у 2020 році надавав слідчим доступ до договорів ті інших документів, укладених цією компанією з чиновниками Галицинівської сільської ради Вітовського району Миколаївської області. 

Читайте також: Підозрюваний у корупції миколаївський віцемер має лише половину квартири та невелику ділянку

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір