Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Корупція під час ремонту школи: на Кіровоградщині судитимуть причетних до розкрадання

Прокурори з Кіровоградщини направили до суду обвинувальний акт у справі щодо підрядника та спеціаліста з технічного нагляду, які були залучені до ремонту сільської школи на території Знамʼянського району. Обох звинувачують в корупційних злочинах, що призвели до збитків у 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на Кіровоградську обласну прокуратуру.

Співробітники прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальні акти щодо підозрюваних у справі про недбалість та привласнення бюджетних коштів на ремонті приміщення Дмитрівської загальноосвітньої школи Знамʼянської районної ради, що на Кіровоградщині.

Керівника підрядної фірми та «наглядача» за ремонтними роботами судитимуть за завдання збитків бюджету у розмірі 200 тисяч гривень.

Під час розслідування встановлено, що обвинувачений представник технагляду неналежно перевіряв роботи на відповідність технічним умовам і стандартам. Його звинувачують у службовій недбалості. Внаслідок його дій підрядна фірма безпідставно отримала гроші за роботи, які насправді не виконувала, або виконала неякісно.

Недобросовісного підрядника, який ремонтував приміщення навчального закладу звинувачують у привласненні бюджетних коштів. Справу відправили до Знамʼянського міськрайонного суду.

Читайте також: У Кропивницькому підрядник, що підозрювався у розтраті, за 10 мільйонів облаштує сховище в гімназії

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір