Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Споруджувати укриття за 10,5 мільйонів на Одещині без аукціону обрали фірму-новачка

Ананьївський ліцей на Одещині обрав підрядника, який будуватиме укриття для учнів закладу. Компанія, що зареєстрована у 2022 році, отримала підряд на майже 10,5 мільйона гривень. 

Про це пише видання «Інтент».Так, комунальна установа «Ананьївський ліцей №1 Ананьївської міської ради» провела закупівлю, в результаті якої обрала фірму, якій заплатить за будування укриття. Йдеться про спорудження сховища модульного типу для 125 учнів. За ці роботи фірма-переможець отримає майже 10,5 мільйона гривень. 

Тендер провели 4 травня у форматі відкритих торгів з особливостями, конкурентів у переможця не було. Надасть і встановить укриття товариство з обмеженою відповідальністю «Гарантбудплюс». Виконати роботи мають до 30 липня цього року.

За даними аналітичної платформи YouControl, фірма є відносно молодою, адже зареєстрована у 2022 році в Києві. Власниками є Едуард Кошелєв та Денис Левковець, що зареєстровані у Донецьку. 

Читайте також: Укриття на Одещині довірили будувати компанії, власник якої був у розшуку й «засвітився» у крадіжці. На кону 17 мільйонів і життя дітей

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір