Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підрядника звинувачують у привласненні грошей на будівництві сільської амбулаторії на Кіровоградщині

Керівника підрядного підприємства звинувачують у заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні. Фірма на замовлення чиновників Кіровоградської ОДА будувала сільську амбулаторію і, як вважає слідство, у звітах значно завищила вартість та обсяги робіт.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Так, Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА у 2018 році замовило приватній компанії будівництво сільської лікарської амбулаторії у селі Панчево Новомиргородського району. 

Слідчі вважають, що директор підприємства вніс до актів виконаних робіт фальшиві дані про обсяг і вартість будівництва. Згодом цей факт підтвердила експертиза, яка дійшла висновку, що реально виконані роботи лише частково відповідають тим, що заявлені на папері.

Таким чином завищення обсягів робіт оцінюється у 150 тисяч гривень, які отримав підрядник з бюджету незаконно. Директора підприємства підозрюють у заволодінні бюджетними коштами. Його справу передали до суду.

Читайте також: Ремонт лікарні в Миколаєві проведе компанія, яка «засвітилась» у розслідуванні діяльності конвертаційного центру

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір