Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині агроліцей замовив обробіток землі у місцевого депутата-аграрія

Гайворонський професійний аграрний ліцей, що у Кіровоградській області, 29 квітня уклало угоду на обробіток полів вартістю 938,9 тис. грн з приватним сільськогосподарським підприємством «Перемога».

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Згідно з інформацією в системі «Prozorro», участь в аукціоні, який проводили за процедурою відкритих торгів з особливостями, взяло лише підприємство-переможець.

За укладеним договором, підприємство має обробити 152,6 га під посів соняшника і пшениці, внести добрива, зібрати врожай та подрібнити рештки.

У тексті угоди вказано, що період виконання робіт є орієнтовним та залежить від погодних умов та потреб замовника. Кількість послуг та їхніх циклів можуть коригуватися залежно від потреб замовника, а також захворюваності рослин.

За інформацією з аналітичної платформи Youcontrol, засновником підприємства «Перемога» є Віталій Пойда з Гайворона. Він обраний депутатом Гайворонської міськради від «Слуги народу», також балотувався на посаду мера Гайворона. Підприємство Пойди з 2019 року отримало 30 контрактів від ліцею на послуги обробітку землі загальною вартістю понад 7 млн грн. 

Читайте також: Прокурори Кіровоградщини довели вину волонтера, який за хабарі переправляв чоловіків через кордон

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір