Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Любимчик» чиновників проведе поточний ремонт внутрішньоквартального проїзду в Миколаєві

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради підписало угоду на проведення ремонту дорожнього покриття внутрішньоквартального проїзду на вулиці Крилова. Підряд отримала компанія «Скай-таун», власниця якої регулярно отримує бюджетні підряди. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Відомство оголосило торги з особливостями, що дає можливість укладати угоду за наявності хоча б однією пропозиції. На торги вийшла єдина компанія «Скай-таун», з якою адміністрація й підписала угоду вартістю 1,27 мільйона бюджетних гривень. Роботи підрядник має завершити до 1 серпня 2024 року.

ТОВ «Скай-таун» зареєстрували у 2021 році в Миколаєві. Власницею компанії вказана жителька міста Марина Ільїка. З 2023 року підприємство почало активно отримувати бюджетні підряди, вже уклавши угод на загальну суму 2,7 млн грн, угоди ще на 2,5 млн очікують підписання. Єдиним замовником робіт ТОВ «Скай-таун» за бюджетний кошт виступає адміністрація Заводського району Миколаєва.     

При цьому донедавна Марина Ільїка значилась власницею нині київської компанії «Фортунаінвестбуд», що під її керуванням регулярно отримувало бюджетні підряди в Миколаєві. Так, до 2022 року компанія уклала угод на загальну суму 67,1 мільйона бюджетних гривень. Найбільше контрактів ТОВ підписало із Адміністрацією Заводського району міста. 

Читайте також: Десятки мільйонів для недоброчесної компанії та бюджетні кошти для «своїх»: Антикорупційний огляд на Миколаївщині

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір