Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Компанії ексначальника ЖКГ заплатять майже 68 мільйонів за ремонт школи в Одесі

Управління капітального будівництва Одеської міської ради заплатить майже 68 мільйонів гривень товариству з обмеженою відповідальністю «Інж-Строй». Фірма належить ексначальнику відділу ЖКГ Овідіопольської райдержадміністрації Броніславу Цуркану. 

Про це пишуть журналісти видання «Інтент». Так, Управління капітального будівництва обрало підрядника, який виконає ремонт будівлі та благоустрій території школи №12 в Одесі. Аукціон провели у форматі відкритих торгів, в яких участь взяли дві фірми — «Альянс» та «Інж-Строй».

Перемогу здобула остання. «Інж-Строй» виконає ремонт школи за 67,8 мільйона гривень. Ця пропозиція була дешевшою від конкурентної на одну тисячу гривень. 

Зазначимо, за даними YouControl, ТОВ «Інж-Строй» зареєстроване у 2018 році й наразі належить одеситу Броніславу Цуркану. Раніше він очолював відділ ЖКГ Овідіопольської райдержадміністрації.

Раніше «Антикорупційний вимір» писав, що Управління капітального будівництва Одеської міської ради посеред війни вирішило віддати майже 100 мільйонів гривень ТОВ «Інж-Строй» на ремонт ліцею. Конкурентів на торгах у нього не було. Подробиці читайте тут. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір