Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Сільрада на Одещині хотіла відремонтувати дороги за 24 мільйони. Прокуратура розірвала угоди через порушення

Прокуратура домоглась, аби сільрада на Одещині розірвала чотири договори на ремонт доріг за 24 мільйони гривень, які були укладені з порушенням. 

Про це йдеться на сторінці Одеської обласної прокуратури. У 2023 році Визирська сільрада провела відкриті торги й за результатами уклала з підрядником чотири договори. Підприємство повинно було відремонтувати дорожнє покриття у населених пунктах Одеського району за понад 24 мільйони гривень. 

Прокуратура встановила, що Визирська сільрада не мала відповідних бюджетних асигнувань, тобто повноважень укладати ці договори, а також грошей, виділених на такі роботи. 

«Замовником укладено правочини за відсутністю бюджетних асигнувань за предметами закупівель, що свідчить про їх нікчемність», — повідомляє Одеська обласна прокуратура. У зв’язку з порушенням процедури закупівлі, прокуратура домоглась, аби Визирська сільрада розірвала укладені договори. 

Читайте також: На Кіровоградщині лікарня розірвала угоду з фірмою, яка опустила ціну на вугілля до аномально низької та нічого не привезла

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір