Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині підприємця судитимуть за постачання неякісних генераторів за завищеними цінами

В суді розглянуть справу директора підприємства на Кіровоградщині, якого звинувачують у заволодінні чужим майном. Його вважають причетним до постачання неякісних генераторів, що завдало збитків бюджету на понад 800 тисяч гривень. 

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Відділ освіти Знам’янської міськради уклав договір з підприємцем на постачання 14 генераторів для шкіл міста. 

Слідство встановило, що генератори, які надійшли до закладів освіти, були не тими, про які підприємець заявляв у договорі. Зокрема вони не відповідали характеристикам, а документи про їхнє придбання та гарантійні документи були підроблені. Разом з тим ціна на неякісні генератори була значно завищена, вважають правоохоронці. 

Збитки, які поніс бюджет міста від постачання генераторів за завищеними цінами, прокуратура оцінила у понад 800 тисяч гривень. Директору підприємства повідомили про підозру у заволодінні чужим майном, легалізації незаконно отриманих грошей та службовому підробленні. Його справу передали на розгляд суду. 

Справу начальника Знам’янського відділу освіти, який уклав угоду з підприємцем, виділили в окреме кримінальне провадження. Наразі воно вже розглядається у суді. 

Читайте також: Посадовців з Чорноморська запідозрили в розтраті 1,2 мільйона на генераторах

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір