Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Зарплату працівникам одеської «Муніципальної варти» хочуть підвищити

В Одесі планують підвищити зарплату працівникам «Муніципальної варти». За це рішення проголосували члени виконкому, остаточне рішення має прийняти Одеська міська рада. 

Про це повідомляють журналісти «Інтенту». Так, на засіданні виконавчого комітету Одеської міської ради 19 червня обговорювали питання оплати роботи працівників Комунальної установи «Муніципальна варта». Членам виконкому запропонували проєкт рішення підвищення зарплат працівникам установи, аби привести умови праці у відповідність до чинного законодавства. 

Рішення щодо підвищення зарплат прийняли одноголосно — «за» проголосували десятеро членів виконкому. Остаточне рішення щодо підвищення зарплат лишається за Одеською міською радою. 

Зазначимо, засідання виконкому проводив замість Одеського міського голови Геннадія Труханова його заступник Олександр Філатов.

Раніше Одеська міськрада прийняла рішення підняти зарплату Геннадію Труханову за досягнення та виплачувати щорічну на оздоровлення. Надбавки призначили і заступникам одеського мера. 

Читайте також: Херсонська «Муніципальна варта» «грається в машинки» з цікавими постачальниками

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір