Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Херсонщині за тиждень: заборона партії та підозрілі закупівлі

Минулого тижня на Херсонщині редакція виявила кілька оборонних закупівель з дивними постачальниками, а Антимонопольний комітет оштрафував кілька фірм за змову на торгах. Також «Антикорупційний вимір» розповідав про те, хто на Херсонщині представляв днями заборонену партію «Наш Край» 

Саме цього тижня в Україні заборонили партію «Наш край». Свого часу вона стала одним із відгалужень «Партії регіонів». Серед херсонських представників цієї партії є чимало колаборантів. Про частину з них ми розповіли у цьому матеріалі.

Підряди з відновлення на Херсонщині все частіше віддають компаніям, які зареєстрували нещодавно. Один із таких новонароджених підприємців постачатиме габіони на Херсонщині. Інший взагалі одноосібно створив ТОВ, коли його ФОП досяг ліміту обороту і спокійно продовжує працювати за бюджетні кошти, постачаючи оборонні споруди. Крім того, оборонні блоки на Херсонщину постачатиме підприємство родини екскерівника «Укроборонпрому»

А Антимонопольний комітет оштрафував дві фірми-учасниці публічних закупівель у Херсоні. Перевірка встановила, що під час участі у шести аукціонах на суму понад 14 мільйонів гривень товариства змовились й спотворили результати торгів. Деталі тут

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »
Більше публікацій Щотижневий огляд новинБільше публікацій Щотижневий огляд новин »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір