Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеські тепловики обрали фірму, якій заплатять 4 мільйони за обслуговування обладнання

Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» обрала підрядника, якому заплатить майже 4 мільйони за технічне обслуговування обладнання. Ним стала приватна фірма «Юженергоавтоматика».

Про це пишуть журналісти видання «Інтент». Одеські тепловики 23 червня провели закупівлю, шукаючи підрядника, якому заплатять за послуги з технічного обслуговування обладнання комерційних вузлів обліку природного газу та вузлів обліку теплової енергії котелень. Оскільки закупівля пройшла у форматі відкритих торгів з особливостями, єдиним учасником і переможцем стала фірма «Юженергоавтоматика».

Отож переможець після укладання угоди має демонтувати, монтувати, налагоджувати, ревізувати, ремонтувати та організовувати перевірки вузлів обліку. За ці послуги  «Юженергоавтоматика» отримає 3,921 мільйона гривень. Виконати роботи підприємство має до кінця 2024 року. 

За даними YouControl, компанію «Юженергоавтоматика» зареєструвалиу 1998 році й наразі її власницями є одеситки Раїса Ковальова, Розалія Ковальова та Ольга Коваленко. 

Раніше «Антикорупційний вимір» писав, що журналісти проаналізували декларації Ганни Позднякової, очільниці КП «Теплопостачання міста Одеси». Чиновниця задекларувала нову автівку за майже два мільйони гривень та нерухомість матері в дорогому одеському житловому комплексі. 

Зазначимо, торік КП «Теплопостачання міста Одеси» отримало 147 мільйонів гривень збитків, за даними аналітичної платформи Youcontrol.

Читайте також: Нецільові витрати одеських тепловиків: аудитори відсудили 51 мільйон

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір