Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Ананьєві на Одещині депутатська фірма заробить на ремонті доріг

Чиновники Ананьєві заплатить понад 300 тис. грн за експлуатаційне утримання автомобільних доріг фірмі депутата міської ради ТОВ «РемБудПостач». Донедавна цей депутат очолював відділ, який тепер замовляє у його фірми роботи.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на Prozorro.

Відділ з питань будівництва, житлово-комунального господарства та інфраструктури Ананьївської міської ради 28 червня уклав три угоди з поточного ремонту асфальтобетонного дорожнього покриття на деяких ділянках вулиць міста.

Ремонт вулиці Героїв України на ділянці від перехрестя з вулиці Вані Виноградова до перехрестя з вулиці Незалежності обійдеться бюджету 146 186 грн. Ще 69 586 грн чиновники заплатять за ремонт вулиці Незалежності від будинку №114 до перехрестя з вулиці Лукашевича. За ділянку вулиці Єврейської від перехрестя вулиці Незалежності до перехрестя з Григорія Бондарчука заплатять 88 537 грн. 

Всі вищезгадані закупівлі провели без використання електронної системи. А підряди дісталися ТОВ «РемБудПостач». 

За даними аналітичної платформи YouControl, ця фірма зареєстрована у 1996 році. Серед її власників: Зінаїда Іванівна Толмачевська, Валентина Іванівна Мочуляк, Анатолій Володимирович Білоус, Андрій Лаврентійович Берновега та його син Андрій Андрійович Берновега. Останній – діючий депутат Ананьївської міської ради. 

Зауважимо, що до березня 2023 року Андрій Берновега працював начальником відділу з питань будівництва, ЖКГ та інфраструктури, а тепер цей відділ замовляє у його фірми ремонти доріг.

Раніше «Антикорупційний вимір»  писав, що Ананьївський ліцей замовив капітальний ремонт та облаштування укриття у місцевого депутата Олександра Грицького.

Читайте також: Ананьївський ліцей вигадав власний Держстат, переплатив за курятину і став фігурантом кримінальної справи

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір