Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Будівництво за мільйон, що залишилось на папері: Полковнику Південного КЕУ повідомили про підозру

Колишньому посадовцю Південного територіального Квартирно-експлуатаційного відділу, що в Одесі, повідомили про підозру у недбальстві. Слідчі вважають, що через махінації полковника та керівника підприємства, з бюджету держави розтратили мільйон гривень. 

Як повідомляє ДБР, колишній посадовець Південного відділу КЕУ уклав договір з приватним підприємством. Останнє мало побудувати водогін для потреб військовослужбовців. За ці роботи підприємство отримало з бюджету майже мільйон гривень. 

Проте слідчі встановили, що будівництво залишилось тільки на папері, а насправді не було реалізоване. Мільйон гривень оплати полковник нібито розділив з підприємцем. 

Колишньому посадовцю Квартирно-експлуатаційного відділу повідомили про підозру у недбалому ставленні до військової служби. Наразі вирішують, яку міру запобіжного заходу йому обрати. Якщо вину експосадовця доведуть, йому загрожує до 7 років позбавлення волі. 

Водночас керівника підприємства підозрюють у зловживанні та службовому підробленні. Слідчі встановлюють інші факти зловживань, до яких можуть бути причетні підозрювані. 

Читайте також: Начальник КЕУ Миколаєва — серед підозрюваних у розкраданні мільйонів на потребах армії

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір