Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Директор одеської муніципальної безпеки до понеділка сидітиме в СІЗО

Віктора Кузнєцова, директора  департаменту муніципальної безпеки Одеської міськради затримали. Цю інформацію «Антикорупційному виміру» підтвердили джерела в прокуратурі. ЗМІ повідомили, що затримали посадовця детективи Бюро економічної безпеки і в СІЗО він залишиться аж до понеділка, 29 липня. Тільки з початком нового робочого тижня Кузнєцову вручать підозру і оберуть запобіжний захід. 

За інформацією «Думської», Кузнєцова затримали в межах розслідування справи щодо купівлі бронежилетів та елементів військової екіпіровки за завищеними цінами. Також видання повідомляло про слідчі дії в департаменті, яким керує Кузнєцов. 

Нагадаємо, після початку широкомасштабного вторгнення Департамент муніципальної безпеки купив півтори тисячі бронежилетів за ціною 3,7 тисячі гривень. Придбали бронежилети для потреб одеської територіальної оборони. Крім того, купили майже 21 тонну бронеплит у фірми «ЕВЕРЛАСТ» за 5,6 мільйона. Крім того, є питання у правоохоронців до закупівлі кепок для військових по 300 грн і берців по 800 грн.

В соціальних мережах поширюється інформація про те, що Київський районний суд міста Одеси вже обрав запобіжний захід Віктору Кузнєцову, відправивши його на два місяці в СІЗО з можливістю вийти під заставу в розмірі 2,3 мільйона гривень, проте наразі немає підтверджень цієї інформації. 

Читайте також: Одеська мерія заплатить 57 мільйонів за прилади нічного бачення підозрілому постачальнику

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір