Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Нардеп з Одеси від забороненої ОПЗЖ отримав в подарунок від мами понад 1,3 мільйона 

Народний депутат від забороненої нині на території України партії ОПЗЖ, уродженець Одещини Микола Скорик подав декларацію про зміни в майновому стані. Згідно з документом, опублікованим на сайті НАЗК, 1 мільйон 357 тисяч гривень подарувала нардепу Людмила Миколаївна Залюбінська, його мати

Згідно з останньою щорічною декларацією Скорика, сам він за минулий рік заробив 656 595 гривень, до того ж він отримував чимало відшкодувань – 644 160 гривень нардепу відшкодували як видатки за виконання повноважень, 150 150 гривень за оренду готельного номера, 90 тисяч гривень на поїздки територією України.

Тим часом родина Скорика проживає в Австрії. Разом з дружиною нардеп володіє цікавою колекцією годинників відомих брендів. Сам Скорик має годинники Patek Philippe та F.P.Journe Octa Auto. Дружині належать Ulysse Nardin, Bulgari і Chopard Happy Sport. 

При цьому родині, яка офіційно не має власного трансорту, надають в користування безплатно автівки Toyota Highlander 2019 р.в. та Mercedes-Benz GLE 350D 4MATIC 2021 року, вартістю у 2 мільйони гривень. 

Також за даними декларації Скорик винен два мільйони гривень громадянину Олександру Едельману. 

Читайте також: Шуби, акції, нерухомість: Чим були багаті у 2022 році нардепи з Одеси

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір