Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Фірма миколаївського депутата отримала бюджетний підряд на ремонт

Адміністрація Інгульського району Миколаївської міської ради провела торги з особливостями й віддала підряд на поточний ремонт доріг вартістю майже 1,8 мільйона бюджетних гривень єдиному учаснику торгів. Роботи буде виконувати фірма миколаївського обласного депутата Сергія Шульгача.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

На торги, окрім компанії депутата, ніхто більше не подавався. Роботи підрядник ПП «БФ Совар груп» має завершити до 25 грудня 2024 року.

Компанію «БФ Совар груп» зареєстрували менш як рік тому в серпні 2023-го в Миколаєві. Підприємство вже не вперше отримує бюджетні підряди, уклавши угод на загальну суму 48,3 млн грн. Засновниками ПП «БФ Совар груп» є родина Шульгачів – Сергій та Оксана.

Сергій Шульгач неодноразово балотувався до органів місцевого самоврядування. Так, у 2010 році він був депутатом Миколаївської міської ради від «Партії регіонів», у 2015-му – від партії «Наш край». А 2020 році Сергія Шульгача обрали депутатом Миколаївської обласної ради від ПП «Пропозиція». Як зазначено на порталі «Чесно», партія «Пропозиція», яку ще називають «партією мерів», пов’язана із дніпровським міським головою Борисом Філатовим. Нагадаємо, «Партія регіонів» та «Наш край» заборонені в Україні за проросійськість.

Окрім компанії «БФ Совар груп» Сергій Шульгач та його дружина Оксана заснували ще низку підприємств, які також отримують бюджетні підряди. Наприклад, ПП «Миколаївмагістраль» уклало угод на загальну суму 1,6 мільярда бюджетних гривень.   

Цей бізнес, судячи з декларації Сергія Шульгача, приносить йому непогані доходи. Так, минулого року дохід від підприємницької діяльності депутата склав 7,6 млн грн. 

Читайте також: На Миколаївщині чиновники вдруге замовили ремонт мосту у свого «улюбленця»

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір