Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підприємство-«новачок» отримало 5 підрядів з ремонту на Херсонщині

Капітальні ремонти житлових будинків у Високопільській громаді на Херсонщині виконує підрядник, зареєстрований 31 травня 2024 року. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

ТОВ «Відновлення та розвиток» створене 31 травня 2024 року і зареєстрована в Дніпрі.

Попри те, що компанія нещодавно створена, у неї вже є 5 підрядів на ремонт за бюджетні кошти – і всі на Херсонщині, у близькій до Дніпра Високопільській громаді, на 6,7 мільйона гривень. Всі закупівлі – без тендерів. 

Нещодавно єдиний засновник і директор компанії Набойченко Євген Олександрович закрив свій ФОП. Один Один із телефонів, зазначений в реєстраційних документах ФОП, підписаний в Гетконтакт як телефон Берковської Людмили Іванівни і навіть вказана її електронна пошта. А вже у неї досвіду виконання ремонтних робіт – понад 20 років у складі компанії «Стелла».

Втім, ТОВ, яка виконує роботи у Високопіллі, офіційного досвіду ремонтних робіт за бюджетні кошти не має, але отримує підряди майже на 7 мільйонів гривень без тендерів і таких компаній на Херсонщині працює чимало, про що регулярно повідомляє «Антикорупційний вимір». Одна з важливих загроз роботи таких компаній – незрозуміла якість виконання робіт, адже досвіду вони не мають. Нові фірми можуть створюватися досвідченими підрядниками для укладання договорів з різних причин і кожна така причина тягне за собою низку ризиків, хоча формально чиновники, укладаючи договори з такими псевдо новачками, нічого не порушують.

Читайте також: Депутат, засуджений за корупцію, заробить на ремонті поліцейської станції на Одещині

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір