Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Правоохоронці Кіровоградщини шукають корупцію в будівництві фортифікацій на майже пів мільярда гривень

Правоохоронці з Кіровоградщини розслідують справу щодо можливого розкрадання бюджетних коштів. Мова про закупівлі у двох підрядників робіт пов`язаних з будівництвом військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання, оборонних рубежів та з улаштуванням системи невибухових загороджень. Сума угод з двома постачальниками, які фігурують у справі, становить майже 465 мільйонів гривень.  

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір», посилаючись на дані судової ухвали. Зазначається, що за виконані роботи ще у квітні поточного року підрядникам були перераховані 230,9 млн грн. 

Слідчі звернулися до суду для отримання доступу до речей та документів, які можуть слугувати доказами у справі. Вони вважають, що існує злочинна змова між посадовими особами та керівництвом компаній-підрядників, результатом якої стало завищили об`єми фактично виконаних робіт.  

Читайте також: У Кропивницькому разом з МакДональдз збудували ще одну будівлю «для фірми Райковича» й нині оформлюють землю

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір