Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Новоствореному ФОПу з цікавим бекґраундом заплатять майже мільйон за ремонт під Одесою

Чиновники Дачненської сільської ради на Одещині без тендеру провели закупівлю робіт з ремонту приміщення та даху в ліцеї №1. Підряд, вартістю в майже 1 млн грн, дістався Олегу Варварському. Він зареєструвався в якості ФОПа лише місяць тому. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір», посилаючись на дані порталу публічних закупівель Prozorro.

Відділ з питань утримання комунального майна Дачненської сільради без використання електронної системи уклав угоду щодо капітального ремонту приміщення та покрівлі частини будівлі Дачненського ліцею №1. Вартість робіт, які замовили чиновники, складає 983 685,19 грн.

Виконувати ремонтні роботи буде ФОП Олег Валентинович Варварський, який зареєструвався підприємцем лише місяць тому, у липні 2024 року.

За даними аналітичної платформи YouControl, Олег Варварський керує та володіє ТОВ «СМУ7». Цікавим є те, що він працював директором та мав частку в компанії МП «Коро» (нині перейменовано в ТОВ «Симфонік»). Цю фірму на даний момент оформлено на Євгена Гасюкова, прописаного в місті Хрустальний, тимчасово окупованої Луганщини. Адресу реєстрації, колись одеської фірми, також у 2019 році змінили на Маріуполь. А майно компанії перебуває під арештом. Раніше адресою фірми значився спільний офіс з ТОВ «СМУ7». А деякі користувачі Getcontact помітили мобільний номер Варварського «Кора (мається на увазі МП «Коро» – ред.) Росія Олег Валентинович».

Зауважимо, що практика переписування фірм на осіб з тимчасово окупованих територій зародилася після нападу росії у 2014 році. Таким чином недобросовісні українські бізнесмени іноді позбавляються проблемних компаній.

В минулому пан Варварський був причетним до будівельного бізнесу власника ПАТ «Одесгаз» – колишнього депутата Одеської облради Ігоря Учителя. Мова йде про приватне підприємство «Скіфія-2», яким Олег Варварський керував свого часу.

Читайте також: В Одесі фірмі з російським «шлейфом» заплатять майже 2 мільйони за ремонт в крематорії

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір