Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївські портовики придбали преміум-автівку з панорамним дахом за майже 3 мільйони

Миколаївська філія «Адміністрація морських портів України» за результатами тендеру придбала автівку Toyota Highlander Hybrid за 2,95 мільйона гривень. 

Про це пишуть журналісти видання «Наші гроші». Миколаївська філія АМПУ «Дельта-лоцман» третього вересня уклала договір з постачальником, який до 20 грудня має продати держпідприємству автівку Toyota Highlander Hybrid за майже три мільйони гривень. Постачальником є ТОВ «Автосаміт на Столичному». Товариство входить до групи УкрАвто колишнього нардепа Таріела Васадзе.

Авто цього року випуску має потужність двигуна на 245 кінських сил. Машина еліт-класу, тож оснащена моніторингом сліпих зон, рухом бездоріжжям з вибором покриття, попередженням про фронтальне зіткнення, розпізнаванням дорожніх знаків, адаптивним круїз-контролем та іншими безпековими системами.

Також авто для держпідприємства має панорамний дах з люком, підігрів та вентиляцію сидінь, мультиінформаційний та проєкційний дисплеї, аудіосистему з не менш ніж 11 динаміками з сабвуфером, підтримку Apple CarPlay і Android Auto. 

Ця автівка для держпідприємства «Дельта-лоцман» стала найдорожчою закупівлею автівок за останні три місяці. «Переплюнуло» миколаївську філію лише Управління державної охорони України у Києві, що придбало лексуси за 3,3 мільйона гривень за штуку. 

Підприємство могло придбати аналогічну автівку з простішою комплектацією, зекономивши сотні тисяч гривень. Наприклад, в 2,3 мільйона гривень обійшлась би комплектація Elegance і 2,6 мільйона гривень могли б віддати за Prestige.

Фото: Наші гроші

Читайте також: Родина Одеського митника за рік придбала автівок на понад 7 мільйонів, — НАЗК

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір