Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ціна укриття в школі на Одещині «скаче в різні боки» 

Чиновники вдруге намагаються замовити будівництво укриття у гімназії в селі Бурлача Балка. Очікувана вартість, порівняно з невдалою закупівлею минулого року, зросла на 9 мільйонів гривень. Потенційні підрядники готові знизити ціну на майже 5 мільйонів. 

Про це повідомляє видання «Інтент». Журналісти посилаються на закупівлю Управління капітального будівництва Чорноморської міської ради в Одеській області. Мова йде про  тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за будівництво захисної споруди подвійного призначення. Очікувана вартість закупівлі становить понад 34,57 мільйона гривень.  

Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями, на яку прийшло три учасники —  «БК Делюкс Девелопмент», «Хай-Рейз Констракшнз холдінг» та «Будівельна фірма «Преміумстандартбуд».  

Спочатку чиновники хотіли визнати переможцем «БК Делюкс Девелопмент» з пропозицією за 28,9 мільйона, але потім виявили проблеми із документами. Наступний кандидат у переможці «Хай-Рейз Констракшнз холдінг». Це ТОВ ще очікує рішення і готове працювати за 29 мільйонів. Кінцеві бенефіціари цієї фірми з Кіпру. 

Торік роботи вже намагалися закупити за понад 25 мільйонів гривень. «Хай-Рейз Констракшнз холдінг» брало участь і в тих торгах і пропонувало виконати роботу за майже 25 мільйонів. Конкурент (ПП «Діск-Південь») пропонував нижчу ціну. Але обидві пропозиції чиновники відхилили і торги скасували через відсутність пропозицій.

Читайте також: Заступник голови Одеської ОВА цьогоріч продав автівку втричі дорожче, ніж придбав п’ять років тому

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір