Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині без тендеру доручили підприємцю опікуватися водопостачанням: АМКУ вимагає виправити ситуацію

Дальницька сільрада на Одещині віддала без тендеру місцевому підприємцю право забезпечувати село водопостачанням за бюджетні гроші. 

Як повідомляє Антимонопольний комітет, Дальницька сільська рада на Одещині на сесії дозволила приватному підприємцю надавати послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у селі Роксолани. Таким чином ФОП Комісаров Олексій Олександрович одержав можливість обслуговувати мережі й отримувати за це бюджетні кошти.

Натомість, за законом, депутати повинні були оголосити тендер й на конкурсній основі обрати підприємство, яке забезпечуватиме населення цими послугами. А оскільки цього не зробили, то обмежили інші фірми у праві позмагатись за бюджетні підряди, а обраний ФОП не має мотивації пропонувати вигідніші умови співпраці. 

Тож Антимонопольний комітет, дослідивши цю справу, зобов’язав Дальницьку сільську раду протягом двох місяців припинити це правопорушення, й провести закупівлю послуг з центрального водопостачання та водовідведення на конкурсній основі. 

Читайте також: Капітальний ремонт будівель в Одесі: Антимонопольний комітет знайшов змову

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір