Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Штраф у понад 2 мільйони отримали дві миколаївські фірми за змову у торгах 

Дві фірми з Миколаєва оштрафували за змову на понад 2 мільйона гривень. Антимонопольний комітет виявив спотворення результатів торгів у трьох закупівлях, що стосувались ремонту та реконструкцій будівель.

Як повідомляє Антимонопольний комітет, приватне підприємство «ОЛКРІС» і товариство «СМАРТБУД», обоє зареєстровані у Миколаєві, змовились під час участі у кількох бюджетних закупівлях. Йдеться про капітальний ремонт та благоустрій Центру культури та дозвілля Вільнозапорізької сільської ради, реконструкцію комунального підприємства «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня», та ремонт в амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Баловне Новоодеського району.

Загальна вартість усіх трьох закупівель складає понад 37 мільйонів гривень. Тимчасова адміністративна колегія Антимонопольного комітету України встановила, що обидві фірми під час участі у цих торгах змовились, аби нівелювати конкуренцію й спотворити результати торгів. 

У висновку обох учасників оштрафували на загальну суму у понад 2,2 мільйона гривень. До того ж, фірми впродовж трьох років не зможуть брати участь у бюджетних закупівлях. 

Читайте також: Фірму колишнього місцевого депутата на Одещині підозрюють у численних змовах на торгах

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір