Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Змова на торгах на Одещині: АМКУ розпочав справу

Два товариства з Одеси та з Херсона ймовірно змовились під час спільної участі у кількох закупівлях протягом 2021 року. АМКУ розпочав справу за ознаками порушення економічної конкуренції. 

Як повідомляє Антимонопольний комітет, товариства з обмеженою відповідальністю «КРЕДО С» та «ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» брали участь у спільних торгах у 2021 році. Деякі закупівлі зацікавили Антимонопольний комітет на предмет наявності змови. 

Зокрема йдеться про закупівлю робіт з реконструкції травматологічного відділення, яку проводило Комунальне некомерційне підприємство «Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1» Криворізької міської ради. Інший тендер, щодо якого можлива змова учасників, провело комунальне підприємство «Білгород-Дністровське міське управління капітального будівництва» на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

АМКУ виявило факти, які свідчать про те, що «КРЕДО С» та «ХЕРСОНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД» змовились, щоб нівелювати факт конкуренції. Щодо згаданих випадків Антимонопольний комітет розпочав справу. 

Читайте також: Чиновників з Білгорода-Дністровського підозрюють в привласненні бюджетних коштів

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір