Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Надто повільно читав: Соратнику Труханова обмежили строк ознайомлення зі справою

Депутата Одеської обласної ради від партії «Довіряй ділам» Дмитра Чапіра обмежили в строках на ознайомлення з розслідуванням. Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерує кримінальне провадження до суду вже після 27 грудня. Про це, посилаючись на рішення ВАКС, повідомляє видання “Слово і Діло”. 

Дмитра Чапіра обвинувачують в хабарництві. Строк ознайомлення стороні захисту соратника одеського мера обмежили рішенням Вищого антикорупційного суду від 13 грудня.  

«Задовольнити клопотання. Встановити стороні захисту, а саме: підозрюваному (Дмитру Чапіру – ред.) та його захисникам, а також іншим захисникам, залученим підозрюваним, у випадку надання ними стороні обвинувачення документів, передбачених ч. 1 ст. 50 КПК України, строк для ознайомлення з матеріалами досудового розслідування у кримінальному провадженні №52022000000000043 від 14.02.2022 до 27 грудня 2022 року включно, після спливу якого сторона захисту буде вважатись такою, що реалізувала своє право на доступ до матеріалів вказаного кримінального провадження», – цитує видання судовий документ.

Нагадаємо, за даними слідства Чапір вимагав “відкати” з закупівель обладнання для лікарні.Також він обіцяв за гроші не заважати працювати головному лікарю. Раніше ми повідомляли про те, що НАБУ і САП завершили розслідування у цій справі та відкрили матеріали справи для ознайомлення стороні захисту. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір